: Ross arkitektur - Villa Atrium 360

Ross arkitektur - Villa Atrium 360

 

 

Ross arkitektur & design ab

 

Skandinavisk design, kvalitet och funktion i perfekt harmoni... 
av teamet bakom Sveriges vackraste villa 2009!


Ross Arkitektur & Design ab grundades 1996 i Stockholm av Pål och Deirdre Ross och består idag av sju hängivna medarbetare som har skapat över 170 högkvalitativa unique design lågenergi- passiva och positiva villor designade efter deras ägares livsstil, behov och intressen. 
Att förverkliga drömmar om exklusiva och livsbejakande livsmiljöer är vår ledstjärna. Vi tillvaratar era önskemål och skapar med vår erfarenhet ett hem att vara lyckliga med och stolta över...

Vi arbetar med två tydliga koncept, Unigue design och Limited edition.

På denna sida presenterar vi villa Atrium 360 från Limited edition.LIMITED EDITION produceras i en begränsad, numrerad serie av 12 exemplar med ett inbördes avstånd mellan två lika villor av minst en mil så att dess ägare skall få exklusivitet i sitt område. Villorna signeras och byggs givetvis med samma höga materialstandard  (bl.a. 2,70 takhöjd undervåning) och byggmetoder som resten av vår produktion (platsgjutna stommar, ingen spånplatta, inteligent elsystem, bergvärmepump, vägghängda toaletter och allt annat som ingår i receptet av ett äkta Ross-hus). Storlek från 128 kvm - 233 kvm.


Kompletta bygghandlingar finns klara för leverans. Justeringar av ytmaterialval är enkla att göra. Välj köksleverantör och vitvaror enligt egen smak eller följ våra förslag... 
Låt sedan en av våra samarbetsbyggfirmor bygga på totalentreprenad, eller anlita en valfri egen byggfirma.Jag och mina medarbetare ser fram emot att bistå er med ert nya boende eller att uppgradera ert befintliga! 

Live in a Work of Art™ 
 
Pål Ross
CEO, Arkitekt SAR/MSA 

 

 

Copyright © Ross arkitektur & design ab, All rights reserved.

 

: : : : (m2)
Ross arkitektur & design ab Sverige Sten 166
: : : :
4 1 Pål Ross

 

: www.ross.se

:

https://hus365.se:443